نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی دریای تکنولوژی
چهچیزی این ساختار سهموی غیرمعمول را به وجود اورده است؟ این حفره درخشان که با نام LDN 1471 شناخته میبشود، توسط ستارهای که درحال شکلگیری است، تشکیل شده. این ستاره نوزاد که بهشکل منبع نورانی در رأس این ساختار سهمیگون دیده میبشود، یک پیشستاره (Protostar) است.
این پیشستاره، در اغاز مرحلهای از حیات خود، با تشکیل جریانهای شدید باد ستارهای، محیط اطرافش را شکل داده. این بادهای ستارهای با گاز و غبار اطراف در ابر مولکولی برساووش برخورد کرده و علتدرخشش این ناحیه شدهاند.
در عکس روز ناسا چه میبینیم؟
در عکس، تنها یک سمت از این حفره قابلمشاهده است؛ چرا که سمت دیگر آن توسط غبار تاریک نهان شده. شکل سهمیگون این ساختار بهعلت گسترش تدریجی حفرهای است که توسط باد ستارهای تشکیل شده و در طول زمان پهنتر شده است.
علاوهبراین، دو ساختار دیگر در دو طرف پیشستاره به چشم میخورند که بهگفتن اجرام هربیگ-هاروو شناخته خواهد شد. این اجرام نیز بهعلت تعامل های جریانهای باد ستارهای با مواد اطراف به وجود آمدهاند.
این ساختار اولین بار توسط تلسکوپ فضایی اسپیتزر شناسایی شد و اکنون با جزئیات بیشتری توسط تلسکوپ فضایی هابل به عکس کشیده شده است.
بااینحال، علت تشکیل خطوط و شیارهای قابلمشاهده روی دیوارههای این حفره تا این مدت ناشناخته باقی مانده و نوشته تحقیقات آینده خواهد می بود. بازدید این چنین ساختارهایی میتواند اطلاعات بیشتری درمورد نقش بادهای ستارهای در شکلگیری و تحول کهکشانها فراهم کند.
دسته بندی مطالب
مقالات کسب وکار